* Kijk hier (prijzen) vanaf welke contractvorm deze opties bij de training zitten.

FunkeyzTraining

De Online training Sneltoetsen is interactief je zit dus niet naar saaie filmpjes te kijken. Sterker nog, je moet de sneltoetsen toepassen in de oefeningen. Ben je het vergeten dan zal het programma je assisteren. Zo ervaar en leer je direct hoe de sneltoetsen werken.

Door de vele “oohh wat handig” en “aah dat meen je niet” ontstaat het enthousiasme voor sneltoetsen vanzelf. Heb je de Demo al gedaan?

FunkeyzBar

De meest handige en gebruikte sneltoetsen staan op FunkeyzBar® (zie voorbeeld). Altijd een overzicht van de sneltoetsen onder handbereik en het is een echte eye-catcher op de werkplek.

 

FunkeyzTips

Een goede nazorg na afloop van een training wordt vaak “vergeten”. Bij onze training is dit juist één van de belangrijkste onderdelen. Je ontvangt, na afloop van de modules, elke twee weken belangrijke tips en herhalingen. Hierdoor blijf je “getriggered”.

Eigen Company sneltoetspagina

De implementatie van sneltoetsen in de organisatie is heel eenvoudig. Hiervoor wordt er een speciale Company website ingezet die alleen door de medewerkers is te zien. De medewerkers kunnen zo zelf beslissing of men zich wil inschrijven.